TÓTH és FIA Kovácsüzem Kft.

KÉRDÉSE VAN? HÍVJON!

tel.: +36 30 3989 425

Pályázatok

Rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése a Tóth és Fia Kovácsüzem Kft.-nél
Támogatás összege: 14 960 000 Ft

A Tóth és Fia Kovácsüzem Kft. KFT. a GINOP-5.3.2.-16-2016-00234 pályázati azonosító számú „A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban – Rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése a munkáltatóknál” - pályázaton az alábbi célok megvalósítására nyert forrást:
- mentor iroda, és munkaállomás kialakítása
- számítógépes hálózat fejlesztése
- kommunikációs eszközök fejlesztése
- szoftverek beszerzése
- vezetői és munkavállalói képzések és műhelymunkák

 
Telephely fejlesztés a Tóth és Fia kovácsüzemnél
Támogatás összege: 44 939 355 Ft
Pályázat dátuma: 2013/09/10

A Tóth és Fia Kovácsüzem Kft. közel 50 %-os, azaz 44 939 355 Forint Európai Uniós támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Dél-Alföldi Operatív Program "Telephelyfejlesztés” című pályázatán. A 89 878 712 Forint összköltségű beruházás keretében egy kovácsüzem csarnokot hoztak létre.

A Tóth és Fia Kovácsüzem Kft. a 80-as évek elején lett egyéni vállalkozásból fejlődött ki. Annak idején kovácsmesterként lovak patkolásával, lovas kocsik, kéziszerszámok egyedi készítésű termékeivel elégítette ki az akasztóiak és környékén lévők igényét. A vállalkozás mai ügyvezetője 1997-től kapcsolódott be a vállalkozás termelésébe, majd az egyéni vállalkozásból Kft. lett.
A jelenlegi Kft. profilja elődjéhez képest teljesen átalakult. Autó alkatrészek és mezőgazdasági gépalkatrészek gyártásával foglalkoznak (csavar, tárcsa, karima, fogaskerék, szelepek) Jelenleg 2 kg-os súlyhatárig készítenek alkatrészeket.

A most uniós támogatással megvalósított beruházás keretében külterületen felépített új 751,36 m2-es alapterületű csarnok lehetővé teszi, hogy a gyártási folyamat nem csak egy, hanem több műszakban is működhet. Eddig ez a nagy zajkibocsájtás miatt kivitelezhetetlen volt. Ez különösen fontos akkor, mikor új megrendelések érkeznek.
Az új csarnok felépítése legfőbbként a cég főtevékenységének, a fémalakításnak fejlesztését tette lehetővé.
Az új telephely ideális munkakörülményeket biztosít alkalmazottaik számára, a vállalkozás számára pedig költség optimalizálást tesz lehetővé.

A projekt keretében megvalósult beruházás eredményeként megrendeléseik számának további bővülésére, ennek megfelelően árbevételük növekedésére számítanak. Ezen túlmenően a fejlesztés az állományi létszámuk bővítését is lehetővé teszi. A projekt befejezését követően 5 munkavállaló felvétele válik indokolttá.